CELE MAI BUNE JOCURI MODERNE DE SOCIETATE ACUM ŞI ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.idealboardgames.ro sau de pe site-urile distribuitorilor afisati, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Ideal Board Games SRL si firmele asociate ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea Ideal Board Games SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

 

Ideal Board Games SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.idealboardgames.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Ideal Board Games SRL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

 

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.idealboardgames.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Ideal Board Games SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la idealboardgames.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter sau Oferte promotionale.

 

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.idealboardgames.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Ideal Board Games SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Ideal Board Games si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Ideal Board Games a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Ideal Board Games sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 

Accesul la informatiile continute de site

Ideal Board Games SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Ideal Board Games, fara acordul scris al acesteia.

 

Datele personale

Pe site-ul www.idealboardgames.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse si pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului. Ideal Board Games nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Ideal Board Games numai in scopul declarat al acestui site. Datele din formularul de contact vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. ce vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

 

Securitatea informatiilor

Ideal Board Games SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Ideal Board Games SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.idealboardgames.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Ideal Board Games nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

 

Responsabilitati privind produsele

Ideal Board Games SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.Ideal Board Games nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Ideal Board Games SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie studiata spre solutionare.

 

Limitari ale responsabilitatii

Ideal Board Games SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Ideal Board Games SRL nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. Ideal Board Games SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Drept aplicabil.

 

Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si idealboardgames.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre idealboardgames.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor prezentate pe site. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Ideal Board Games nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Ideal Board Games SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Ideal Board Games SRL de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Ideal Board Games SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.Ideal Board Games SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Ideal Board Games SRL.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

CAUTA IN SITE

Unde pot sa joc?

Blogging

INFO

NEWSLETTER

FACEBOOK